WAT MAG JE VAN VIEWFALLS VERWACHTEN?

 

 

Viewfalls levert de facilitaire diensten voor de opnames en voert de opdrachten hieraan verbonden uit. Zijn inbegrepen: camera- en audiomateriaal, pre- en postproductie: meeting, scenario uitwerking, redactie, regie en camera, klank.

Een klant heeft recht op 2 visies, u ontvangst daartoe visual met watermerk.

Viewfalls raadt aan om de producties meermaals te bekijken en alle feedback eerst te verzamelen. Dit om tijd en energie te besparen en constructief aanpassingen te kunnen doorvoeren.

 

Resultaat:

U ontvangt de afgewerkte video om te integreren op uw website, sociale media, in mailings en presentaties (mp4) of indien nodig, voor tv-broadcasting (mxf).

 

U geeft hierbij toestemming aan Viewfalls om deze video op eigen mediakanalen te implementeren t.a.v. eigen portfolio.

 

 

WELKE VIDEODIENSTEN BIEDT VIEWFALLS AAN?

Recente projecten op: YT-VIEWFALLS

 

VIDEO-INFOMERCIAL

Een video-infomercial is korte, informatieve video, een minireportage waarbij een onderneming, handelszaak, vereniging, organisatie of overheidsinstantie haar doelpubliek informeert en in de onderlaag publiciteit wenst te maken. Hier kan gebruik gemaakt worden van een spreker, beperkt tot een 3-tal krachtige quotes, enkel een voice-over, of een combinatie van spreker en voice-over

 

Een video-infomercial duurt 60” tot 90”, dan wel tot 180".

 

VIDEO-COMMERCIAL

Een videocommercial is een korte video met als hoofddoel publiciteit te maken in een korte krachtige boodschap. Laat vooral de beelden spreken! Bij gebruik van een voice-over is de stem onderschikt of wordt deze ingezet om de boodschap te versterken, bv een ‘reclameslogan’ op het einde van de commercial.

 

Een videocommercial duurt 15” tot 30”.

 

 

VIDEOTESTIMONIAL

Een video testimonial is een video waarin klanten ‘getuigen’, ‘aanbevelen’, ‘evalueren’ over een dienst, een product, een techniek, een ervaring of over jou of jouw bedrijf.

 

Een video testimonial duurt 30” tot 60” (of in meerdere stories)

 

VIDEOCORPORATE

Een video corporate is hét visuele visitekaartje van jouw onderneming of organisatie: waarvoor staat je bedrijf, wat is de DNA, welke kernwaarden zijn aanwezig, om alzo meer bezoekers naar je site te genereren dan wel je team uit te breiden, te versterken en klanten te winnen.  Een corporate kan ‘serieus’ zijn maar mag ook ‘speels’ zijn, een beetje humor staat nooit mis.  Doorheen de video is ‘het verhaal’, m.a.w. storytelling als ook de beeldvorming, de edit en muziekkeuze essentieel: het complete plaatje moet kloppen. Je zorgt voor een ‘evergreen’ video, het gaat best een tijdje mee. Je kiest voor sprekende beelden (zonder tekst) of voor een ‘goeie’ spreker in beeld’ of je gaat voor een voice-over of een combinatie.

 

De video-corporate duurt tot 180”  (kan in overleg langer duren of uit meerdere stories bestaan => online marketing strategie: algemeen + detailvideo’s)

 

 

VIDEOPRODUCT

Een videoproduct is de voorstelling van een product, een dienst tot een geheel project bv bouw, vastgoed, etc. Het kan ook gaan over een presentatie van een kleine of grote groep mensen, over een persvoorstelling of een verslaggeving van een event dat in deze context ook ‘aftermovie’ genoemd wordt. De doelstelling van een productvideo over een product, techniek of dienst, is meer aankopen te genereren, meer bezoekers naar een site te brengen. Vanuit de video moet een sterke aantrekkelijkheidskracht, overtuiging en doeltreffendheid uitgaan.  Een videoproduct wordt vaak ingezet voor webshops.

 

Een videoproduct duurt 90” tot max 180”

 

VIDEOCALL/TALKING HEAD-VIDEO

In een videocall kijk je in de camera, op die manier maak je nauw contact met je potentiële kijker/klant. Je kan hierbij je emoties bevestigen via lichaamstaal, gezichtsuitdrukkingen, én variërend stemgebruik. Een videocall wordt levendig door in de edit enkele acties te voorzien die je opzet illustreert, staaft of onderschrijft.

 

Een videocall duurt tot max. 180”

 

 

VIDEOPORTRET

Een videoportret is een bewegend beeldportret. Bij videoportret zal een gefilmde persoon of groep in de lens of naast de lens kijken. Het verhaal kan afgewisseld worden met beelden die ‘het gezegde’ ondersteunen of een meerwaarde geven aan het portret.

Videoportretten stelt de kijker in staat om jou en/of je medewerkers te identificeren. Ze kunnen ook worden gebruikt als een korte introductie voor een bijdrage of het onderwerp.

Videoportretten kunnen ook als een hulpmiddel om humor en menselijkheid toe te voegen.

 

Een videoportret duurt 90” tot 180”.

 

VIDEOLIVE/ LIVESTREAM

Een livestream is een rechtstreekse video-uitzending op internet van een presentatie of verslag dat op hetzelfde moment plaatsvindt. Als je een livestream maakt, dan kunnen kijkers direct meekijken en reageren op je uitzending. Volgers kunnen een melding ontvangen zodra je live bent, zodat zij live kunnen meekijken en je uitzending niet hoeven te missen. Er kan gereageerd worden met likes of reacties in de chatbox.  Wie de live video heeft gemist, kan je video (replay) altijd terugzien op elk willekeurig tijdstip.  Dit kan al via eenvoudige platformen georganiseerd worden. De videokwaliteit van een live video dien je te bewaken. Zorg voor een kwalitatief platform of middel, camera, microfoon én internetverbinding/wifi.

 

Er is de WEBINAR. De organisatie van een seminarie via het internet. Waar een spreker een presentatie geheel of gedeeltelijk voor een online publiek geeft. Daartoe is best een professioneel platform nodig. www.viewfalls.com

Lengte afhankelijk van de inhoud.

 

 

 

TO IMPROVE YOUR MARKETING STRATEGY IN VISUAL CONTENT,

CALL ON VIEWFALLS!