YOUR STORY MATTERS!

Als CONTENT CREATORS produceren we commercieel, informatief, onderhoudend of educatief materiaal dat uw activiteiten VERSTERKT.

Dat betekent VISUALISEREN van VERHALEN in de vorm van concepten, formaten, video's en voor uitzending op TV en ONLINE.

Daarom is STRATEGISCH ADVIES de start van een succesvolle SAMENWERKING naar de uiteindelijke productie.

LAATSTE WERK

ONTDEK HIER MEER!

HOE WE WERKEN

lET'S tALK

LET’S BRAINSTORM!

LET’S SHOOT!

We maken tijd voor een vergadering om inhoudelijke informatie te verzamelen over u, uw bedrijf, product, evenement... Wat voor soort video wilt u? Wie is de doelgroep? Wat is het platform voor publicatie? Foto's nodig?

 

ESPECIALLY: WHAT IS YOUR STORY?

 

Hoe meer informatie er is, hoe efficiënter we kunnen werken. Wij maken graag gebruik van onze expertise bij het bepalen van de doelgroep en doelgroep van uw bedrijf, boodschap of product.

 

Vind hier onze videodiensten.

De input van het gesprek nemen we mee in een brainstorm over de vorm en inhoud van de video. We bedenken een verhaallijn, een spanningscurve, welke mensen we zouden willen interviewen en wat voor soort beelden de inhoud kunnen illustreren.

 

YOUR STORY AND OUR IDEAS ARE PROCESSED IN A SCENARIO.

 

Er wordt een bod gedaan en we maken een realistische inschatting van de uren die we gaan maken: voorbereiding, filmopname, montage en afronding. Na goedkeuring van de offerte starten we met een definitief script. Productiedagen en deadline staan ​​vast.

Eerst verzamelen we wat nodig is om de video (camera- en audiomateriaal) te realiseren. We maken afspraken voor interviews, regelen locaties, zoeken indien nodig cast-figuranten. Alles wordt uitgevoerd zoals vastgelegd in de aanbieding.

 

A GOOD STORY REVOLVES AROUND APPEALING IMAGES.

 

Interviews kosten veel tijd om de juiste quotes te hebben en kunnen voor veel mensen stressvol zijn. Daarom is het coachen van de geïnterviewde of extra cast belangrijk op de set. Actie en beweging zijn ook interessant. Sommige acties moeten meerdere keren worden uitgevoerd voor een dynamisch resultaat.

LET’S EDIT!

Let's Finalize

Alle afbeeldingen en citaten worden bekeken om te beslissen wat bruikbaar is voor de bewerking, op basis van het scenario dat past bij het doel van de klant. We mixen alle audiobestanden en kiezen de juiste muziek voor de film.

 

TO EDIT FOOTAGE INTO AN ATTRACTIVE

VIEWFALL’ IS THE GOAL!

 

Kiest de opdrachtgever voor herkenbare commerciële muziek, houd er dan rekening mee dat er muziekrechten moeten worden betaald! Voice-over, ondertitels, afbeeldingen... kunnen worden aangevuld.

 

Nadat de film zo goed als af is, delen we een 'kijkkopie' (een eerste bewerking) met de klant via een privé YouTube-link. Op basis van deze versie kunnen nog kleine aanpassingen worden gemaakt.

 

ALL FEEDBACK IS REQUIRED BEFORE

COMMUNICATING WITH US.

 

Als u uw logo in de video wilt integreren, hebben we vooraf bestanden nodig in geschikte kwaliteit, bij voorkeur met transparante achtergrond. Met toestemming van de klant plaatsen we het eindproduct op onze platforms van Viewfalls als referenties van ons werk.

 

Vind hier onze algemene voorwaarden.

CONTENT AND MARKETING GO

HAND-IN-HAND!

OVER ONS

Sabine goethals

JOHANNES DEQUEKER

Sabine Goethals is een actrice, presentatrice, moderator, voice over, lifestylejournalist, coach in spreken voor publiek en drama en tv-maker.

 

Als actrice, actief in theater, fictie en (korte) films; als tv-maker werkte ze 7 jaar voor lifestyle zender Vitaya en voor de regionale zenders avs/ focus-wtv,  produceerde en presenteerde ze lifestyle reportages en infomercials.

 

Sabine presenteert shows, modereert en coördineert evenementen en voelt zich als een vis in het water in de gastronomische wereld. Ze is erg geliefd door mening (top)chef in binnen-en buitenland.

 

Ze bouwde jarenlange expertise op in content- en videomarketing en weet als geen ander verhalen te vertellen en te visualiseren, YOUR STORY MATTERS, is voor het het begin van elke productie!

 

 

Johannes Dequeker is cameraman, monteur, digitaal kunstenaar en grafisch designer.

 

Al heel jong is hij gepassioneerd door film en animatie. Hij studeerde digitale kunst en entertainment aan Howest Kortrijk.

 

Johannes vindt het geweldig om composities te maken en deze in dynamische visuele verhalen te laten vloeien.

 

Hij bouwde al een aantal jaren ervaring op in de creatieve grafische en visuele sector.

 

 

STORY / DIRECTOR

VIDEO / EDITOR

THE ARTIST STARTS WITH A VISION, A CREATIVE OPERATION THAT REQUIRES EFFORT. CREATIVITY REQUIRES COURAGE

(H.MATISSE)

 

ONZE Contactgegevens

SABINE GOETHALS

+32 477 94 42 65

JOHANNES DEQUEKER

+32 474 03 33 66

TO IMPROVE YOUR MARKETING STRATEGY IN VISUAL CONTENT, CALL ON VIEWFALLS!

Follow Us

 

 

FULL HD/4K

All rights reserved © VIEWFALLS 2019 - JD/SG

Third size (low res laptop)

Second size (tablet)

SABINE GOETHALS

JOHANNES DEQUEKER

Smallest (phone)